Kollo

28 Jun Kollo

Obs! Endast en spelning / kväll med start kl 20.00
 
Livemusik i solen varje torsdag hela sommaren!
 
Torsdag 29 juni STRANGER MOUNTAIN
Torsdag 6 juli VINDBRON
Torsdag 13 juli REFINNEJ
Torsdag 20 juli KNOWN AS BEPPE
Torsdag 27 juli MYREN
Torsdag 3 aug FACE IT
Torsdag 10 aug DAMEN
Torsdag 17 aug MARTIN FORSELL
Torsdag 24 aug MOONLAND
Torsdag 31 aug PETER FRANSSON
 
Peter Fransson
Peter Fransson använder sin röst som det instrument det är och förtäljer olika känslolägen han upplever. Med ett brett omfång i röst och spel fångar han åhörare och har som avsikt för att röra och knyta an.
 
Myren
Myren utforskar gränserna för hur pop i elektronisk form kan låta, med en röst som inte lämnar mycket osagt. Myren för tankarna till artister som The Knife, Robyn, och Susanne Sundfør.
 
Moonland
Pop/rock/funk-akten Moonland från Stockholm är en live-upplevelse i eget slag. Med sina signifikativa melodier och sitt groove inspirerat från alla möjliga musikaliska håll har bandet hittat sitt egna sound och levererar det med precision och hängivenhet.
 
Vindbron
Vindbron är en popgrupp från Jönköping. Den grundades för några år sedan av Jacob och Johan, men har på senare tid växt till sig och består nu också av Nedim och Olivia. De skriver alla sina låtar på svenska och soundet beskriver de som melodiös pop
 
Martin Forsell
Martin Forsell, singer-songwriter från Nässjö. Släppte förra året tre folk/indie influerande singlar därav låten ”Bliss” som tog sig in i toppen på P3 osignat lista. Han jobbar nu på sitt kommande soloalbum. Följ honom gärna på sociala medier för info angående releaser/spelningar.
 
Damen
Damen är ett indieband från Göteborg med en del av jönköping i sig. Har precis kommit ut ur studion och släpper sin andra EP nu i sommar
 
Refinnej
Refinnej är ett ambient neofolkprojekt från Jönköping av och med Jennifer Boström. Jennifer sjunger och spelar synt i post-punk bandet HAUL när hon inte skriver till sitt soloprojekt.
Dela det här evenemanget på sociala medier:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Tumblr