Bongo Kök & Bar, Birger Jarlsgatan 37

Bongo Kök & Bar i Stockholm

Välkommen till Bongo Kök & Bar i Stockholm. Du hittar oss i Stockholms äldsta biograf Zita på Birger Jarlsgatan 37

Öppettider

Måndag-tisdag 15.30-22.00  
Onsdag-torsdag 15.30-23.00    
Fredag 15.30-00.00    
Lördag 15.30-23.00    
Söndag: Stängt

 • Ny mat och vinmeny

  En ny spännande vinlista och massor med somriga matalternativ. Titta in vår nya meny här: Meny Sommar 2024

 • Hyr en biograf!

  Att hyra Zita

  Egen filmvisning, konferens, dataspels-demo eller pressvisning – det mesta är möjligt på Zita. På dagtid vardagar och helg kan du hyra någon av Zitas tre salonger för en mängd olika ändamål. För mer information eller bokning av salong kontakta Johan Fogde Dias på: johan@zita.se Läs mer på: https://zita.se/hyr-zita. Vi hjälper självklart till med allt från snittar till mat och dryck.

 • Bongo Kök & Bar Stockholm

  Prisvärd lunch nära Stureplan

  Vi serverar vällagad husman till lunch alla veckodagar fram till sommaren. Kaffe och en liten kaka ingår, precis som förr i tiden. Kärlek!

 • Konst på Bongo

  Vi på Bongo gillar konst och kultur i alla dess former. Vi hjälper gärna dig som konstnär att ställa ut ett par veckor hos oss. Du får själv sköta kontakten med eventuella köpare. Vi är bara glada få vackra väggar och att hjälpa till.

 • After work

  Att vår after work är poplär kanske inte är så konstigt i ett område där en öl kostar en njure. Vi tycker trettionio för en öl eller fyrtionio för ett glas cava är rimligt. Vi vågar inte skriva Östermals billigaste. Men det måste ju vara top 10 iaf mellan fram till klockan sex varje kväll vi har öppet?

 • Fredagsfeeling

  En ny grej vi har börjat med för att det skall bli lite extra drag när middagen är klar. Vi kör after workpriser mitt i natten. Eller iaf mellan klockan halv elva och halv tolv. Om du vill kalla det förfest, fest eller efterfest är helt upp till dig.

 • Mingel