Bongo Kök & Bar, Birger Jarlsgatan 37

Bongo Kök & Bar i Stockholm

Välkommen till Bongo Kök & Bar i Stockholm. Du hittar oss på Birger Jarlsgatan 37.

Öppettider

Måndag-tisdag 15.30-22.00  
Onsdag-torsdag 15.30-23.00    
Fredag 15.30-00.00    
Lördag 15.30-23.00    
Söndag: Stäng

 • Bongo Kök & Bar Stockholm

  Prisvärd lunch nära Stureplan

  Vi serverar vällagad husman till lunch alla veckodagar fram till sommaren. Kaffe och en liten kaka ingår, precis som förr i tiden. Kärlek!

 • Dags för ny meny

  Vi har i många år hämtat inspiration från Latinamerika och kanske i första hand Mexico och Colombia. Tillsammans med vår köksmästare Camilo håller vi nu på att ta fram en meny med mer italienska influenser. Vi har precis börjat arbetet och det är mycket att tänka på för att det skall bli bra. Men målet är en italiensk/svensk fusion som vi själva är väldigt nyfikna på i var det landar. Ut med tacon. Molto bello!

 • Konst på Bongo

  Vi på Bongo gillar konst och kultur i alla dess former. Vi hjälper gärna dig som konstnär att ställa ut ett par veckor hos oss. Du får själv sköta kontakten med eventuella köpare. Vi är bara glada få vackra väggar och att hjälpa till.

 • After work

  Att vår after work är poplär kanske inte är så konstigt i ett område där en öl kostar en njure. Vi tycker trettionio för en öl eller fyrtionio för ett glas cava är rimligt. Vi vågar inte skriva Östermals billigaste. Men det måste ju vara top 10 iaf mellan fram till klockan sex varje kväll vi har öppet?

 • Fredagsfeeling

  En ny grej vi har börjat med för att det skall bli lite extra drag när middagen är klar. Vi kör after workpriser mitt i natten. Eller iaf mellan klockan halv elva och halv tolv. Om du vill kalla det förfest, fest eller efterfest är helt upp till dig.

 • Mingel