Bongo, Andra Långgatan 15

Bongo i Göteborg

Stämningsfull restaurang på Andra Långgatan. Den lite snyggare kvarterskrogen. Vi serverar vällagad husman till lunch och mat som vi själva tycker om på kvällen. Just nu gillar vi Italien lite extra mycket. Mellan lunch och middag, kör vi happy hour. Kom och trivs på Bongo, vi finns på Andra Långgatan 15.

Öppettider

 • Bästa lunchen på andra långgatan Bongo

  Bästa lunchen på Andra lång?

  Varje dag kan du välja mellan kött, vegetarisk och färsk fisk. På lunchen har vi givetvis takeaway och för större leveranser levererar vi gärna direkt till ert företag. Varmt välkomna! Läs mer om vår lunch här.

 • Catering i Göteborg

  Vår cateringtjänst i Göteborg erbjuder skräddarsydda menyer för alla typer av evenemang, från företagsevent och studentfester till bröllop. Med en passion för att skapa unika matupplevelser, anpassar vi oss efter dina önskemål för att göra ditt evenemang oförglömligt. För en personlig meny och mer information, tveka inte att kontakta oss för mer information.

  Läs mer om vår catering här.

 • Brunch i Göteborg

  Nu börjar vi med brunch 😋

  Söndag 14:e januari slår vi upp dörrarna för en härlig brunch där världens smaker möts. Tänk dig allt från kryddstarka rätter från Mellanöstern, till en äkta brittisk frukost och Frankrikes berömda, frasiga croissanter. Vi blandar morgonens favoriter med lunchens bästa för en skön söndagsbrunch. Boka bord kan du göra redan idag. 349:- barn: 199:-

  Läs mer om vår brunch här.

 • Tvinky blir Bongo

  Hatten av för Tvinkygänget! Vi är ödmjuka inför uppgiften att göra det lika bra. Men nu är Bongo här! Vi kommer fortsätta i liknande anda. Lunch, Middag och fest. Det vi kommer göra lite annorlunda på en gång är att vi kommer öppna för After Work. Vi ber att få återkomma där. Några riktigt bra AW erbjudanden vågar vi dock utlova. Redan 6:e oktober slår vi upp dörrarna och lunchen har vi som ambition att komma igång med redan den 9:e oktober. Spännande tider!

 • Premiärhelg för Bongo Göteborg

  Fredag och lördag 6:e-7:e oktober kör vi igång. Vi öppnar klockan fyra och bjuder på något att dricka. Klockan sex öppnar vi för bordsbokningar för er som är sugna på att testa vår nya meny. Vid tiotiden skruvar Amanda Nilsson upp musiken och lokalen förvandlas till en hemmafest. Varmt välkomna!