Bongo, Andra Långgatan 15

Bongo i Göteborg

Stämningsfull restaurang på Andra Långgatan. Den lite snyggare kvarterskrogen. Vi serverar vällagad husman till lunch och mat som vi själva tycker om på kvällen. Just nu gillar vi Italien lite extra mycket. Mellan lunch och middag, kör vi happy hour. Kom och trivs på Bongo, vi finns på Andra Långgatan 15.

Öppettider

 • Tvinky blir Bongo. Invigningsbild

  Nu är vi igång!

  Tack alla! Vilken invigningshelg det blev! Vi har mycket att putsa på innan detta kommer bli som vi har tänkt oss. Men nu är vi igång i alla fall. Kärlek!

 • Tvinky blir Bongo

  Hatten av för Tvinkygänget! Vi är ödmjuka inför uppgiften att göra det lika bra. Men nu är Bongo här! Vi kommer fortsätta i liknande anda. Lunch, Middag och fest. Det vi kommer göra lite annorlunda på en gång är att vi kommer öppna för After Work. Vi ber att få återkomma där. Några riktigt bra AW erbjudanden vågar vi dock utlova. Redan 6:e oktober slår vi upp dörrarna och lunchen har vi som ambition att komma igång med redan den 9:e oktober. Spännande tider!

 • Ny meny

  Redan på premiären blir det ny meny med mer Italien i fokus. Vi kör klassiskt upplägg med förrätt, huvudrätt och efterrätt. De rutinerade, tidigare Tvinkykockarna håller i skrivande stund på att provlaga Trattkantarellrisotto med tryffelpecorino och parmesan. Den kan nog hamna på den slutgiltiga menyn.

 • Premiärhelg för Bongo Göteborg

  Fredag och lördag 6:e-7:e oktober kör vi igång. Vi öppnar klockan fyra och bjuder på något att dricka. Klockan sex öppnar vi för bordsbokningar för er som är sugna på att testa vår nya meny. Vid tiotiden skruvar Amanda Nilsson upp musiken och lokalen förvandlas till en hemmafest. Varmt välkomna!